Om os

Skrydstrup El-service er ejet af Jane og Peter Tramm og medejer Thomas Skaletz Eriksen. Peter Tramm er 3. generation af El-installatører i familien Tramm.

Skrydstrup El-service´s historie

Skrydstrup El-Service blev grundlagt i 1967 i Skrydstrup, hvor det stadig i dag ligger. Den 1. maj 2000 blev firmaet overtaget af Jane og Peter Tramm. Siden hen har Skrydstrup El-service overtaget virksomhederne Esmann El i Bevtoft i 2008, Jensen El i Gram i 2009, Niels Nielsen´s eftf. i Vojens i 2014 og senest Tramm Installation i Haderslev i 2015. Seneste milepæl i vores historie er at Thomas Skaletz Eriksen er blevet medejer af Skrydstrup El-service d. 1/10 2021.

“Samtalen fremmer forståelsen”

Hos Skrydstrup El-service arbejder vi ud fra devisen at “samtalen fremmer forståelsen” og at dialogen mellem os er afgørende for succes. Vi er derfor meget stolte af at være blevet kåret som succesvirksomhed både i 2019 og 2022, hvilket vi er meget stolte af. Derudover er vi i 2016 blevet kåret som Børsen Gazelle virksomhed.

“Vi tror på at vores medarbejdere er virksomhedens vigtigste aktiv, så det er af stor betydning, at Skrydstrup El-Service er “ET GODT STED AT VÆRE”.​ Hos os er godt kammeratskab og respekt overfor hinanden og vores kunder i højsædet.”
– Peter Tramm

Strøm i generne

Jane og Peter Tramm har det ingen fremmede fra – de har strøm i generne. I 1920érne stiftede Janes Oldefar Olaf M. Sørensen El-Installationsforretning i Christiansfeld og Peters farfar Peter Heinrich Tramm – Tramm Installation i Haderslev. Olaf og Peter tog installatør eksamen sammen i Sønderborg under 2. verdens krig.

Vi støtter lokalområdet

Hos Skrydstrup El-Service går vi meget op i vores lokalområde. Derfor støtter vi ofte lokale projekter.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close